Levering & emballage


Gavmildt.dk har selv alle gaverne i shoppen på lager, så vi kan afsende dine varer senest hverdagen efter dit køb. Vi afsender alle ordrer med PostNord Grønne Pakker, der klimakompenserer for dobbelt så meget CO2 som pakketransporten udleder. Du kan læse mere om PostNord Grønne Pakker her.

Hvis din ordre skal leveres i et land uden for EU, kan der være told og afgifter. Disse udgifter skal du selv dække. Toldreglerne varierer fra land til land, og vi anbefaler, at du kontakter dine lokale toldmyndigheder, hvis du er i tvivl.  

Leveringstid

Vi tilstræber at afsende samme dag, hvis du afgiver din ordre inden kl. 14. Varer, der bliver bestilt i weekenden, afsendes mandag.

Den forventede leveringstid er 1-2 dage i Danmark med PostNord Grønne Pakker. Gavmildt.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos PostNord.

Fragtpriser

PostNord Grønne Pakker (til pakkeshop): fra 45 kr. 
PostNord Grønne Pakker (hjemmelevering): fra 59 kr. 
Du får gratis fragt med PostNord Grønne Pakker til Pakkeshop på ordrer over 499 kr. 

Med PostNord Grønne Pakker bliver der klimakompenseret for dobbelt så meget CO2, som fragten af din levering udleder. 

Vi sender også gerne til adresser i udlandet - dog ikke fragtfrit. Portoen afhænger af modtagerland, pakkens vægt og størrelse. Kontakt Gavmildt.dk på forhånd, så finder vi frem til forsendelsesprisen. 

Emballage

Selvom vi naturligvis sørger for, at din pakke er forsvarligt beskyttet, så forsøger vi samtidig at anvende så lidt emballage som muligt. Al vores emballage er lavet af genbrugsmateriale, ligesom vi gerne sender din ordre i en kasse, der har været brugt før.

Vi sender heller ikke en lille ting i en kæmpe kasse, for vi vil gerne være med til at sikre, at fragten sætter så lille et CO2-aftryk som muligt. 

Vores indpakningspapir af af 100% genbrugspapir, og vi anvender gavebånd, der er lavet af genanvendte plastflasker. 

Gavmildt.dk er tilmeldt Miljøvenlig Pakning og CO2 Neutralt Website.