Bæredygtighed


Alle gaver på Gavmildt.dk er nøje udvalgt med tanke på klimavenlighed. Det er vigtigt for os, at vores leverandører har fokus på miljø og bæredygtighed, kvalitet og holdbarhed. Og for at spare CO2 på fragten er alle varer på Gavmildt.dk produceret i Danmark.  
Vi samarbejder med dygtige håndværkere med høj faglig stolthed. De arbejder med kostbare materialer, og det er en naturlig del af deres arbejde at forbruge og producere ansvarligt (FN's verdensmål nr. 12), f.eks. ved at undgå spild. 
Vi udvælger også smukke produkter skabt ved hjælp af upcycling og remaking.
Vi ved godt, at det ikke er muligt at shoppe sig bæredygtig. Det allermest bæredygtige, vi kan gøre, er at bruge de ting, vi allerede har. Det, Gavmildt.dk gerne vil hjælpe med, er derfor at forhandle produkter, som er bæredygtigt produceret og hjælper med at give en mere klimavenlig hverdag - og gerne er så smukke, behagelige at bruge og holdbare, at man elsker dem højt, aldrig ønske at skifte dem ud og drømmer om, at de kan gå i arv til andre.
Indpakning

Vi pakker gerne dine gaver smukt ind. Vores gavepapir er lavet af 100 % genbrugsmateriale, og gavebåndet er lavet af genanvendte plastflasker.

Vores mærkater og postkort er trykt bæredygtigt, Svanemærket og CO2-kompenseret. 

Emballage

Vi sender så bæredygtigt som muligt i emballage af genbrugsmateriale og af passende størrelse – aldrig en lille ting i en kæmpe kasse.

I pakningen sørger vi naturligvis for, at din ordre er forsvarligt beskyttet, men ellers bestræber vi os på at bruge så lidt emballage som muligt. Al vores emballage er lavet af genbrugsmateriale og vi sender så vidt muligt i kasser, der har været brugt før. 

Gavmildt.dk er tilmeldt Miljøvenlig Pakning 

Website

Gavmildt.dk er tilmeldt CO2 Neutralt Website. Det betyder, at vi bidrager til projekter, der neutraliserer det CO2-aftryk, som webshoppen sætter. 

 

Fragt

Vi afsender hovedsageligt ordrer med PostNord Grønne Pakker, der klimakompenserer for dobbelt så meget CO2 som pakketransporten udleder. Du kan læse mere om PostNord Grønne Pakker her. 

Kundeservice

Vi har valgt at benytte Greentel som teleselskab, fordi selskabet har en grøn profil og bl.a. opkøber regnskov og støtter projekter, som opsamler plast i verdenshavene. Læs mere om Greentels grønne projekter her